Het systeem Het systeem

Een uniek mobiliteitssysteem

Niemand staat graag in de file. Zonde van de tijd en het kost veel geld. Fietsen is een gezond, voordelig en milieuvriendelijk alternatief. Hoe handig zou het zijn als uw werknemers of gasten met een smartphone een fiets kunnen pakken en delen met anderen? Met Mobilock kan dat! Mobilock maakt gebruik van een app waarbij één fiets en een heel fietsenpark binnen bereik komt.

Lees meer Het systeem
Hoe werkt het?
Hoe werkt het? Hoe werkt het?

Met één druk op de knop

Stelt u zich eens voor: zonder fietssleutel zomaar op een fiets wegrijden. Dat kan op een fiets met een Mobilock, die te ‘unlocken’ is met een druk op de knop via de app op uw smartphone. U beschikt dus over een virtuele fietssleutel. ‘Sesam open u’ en wegfietsen maar.

Lees meer Hoe werkt het? Bekijk video

Bekijk video
Het slot Het slot

Het slot centraal

Met onze smartphone doen we inmiddels van alles: betalen, in- en uitchecken voor het openbaar vervoer, navigeren en nu ook de fiets pakken. Want door de nieuwe mogelijkheden van de smartphone te combineren met ‘ouderwetse’ degelijkheid is Mobilock ontstaan. Een ijzersterke combinatie van hard staal en moderne techniek.

Lees meer Het slot
Voor wie? Voor wie?

Voor drie groepen reizigers

Of het nu gaat om een klein of groot fietsdeelproject, Mobilock is overal flexibel inzetbaar voor woon-werkverkeer, klantenbezoeken of voor recreatie. Met grote voordelen als het gaat om kosten, tijd, gezondheid van mens en bedrijf, en milieu. Alle reden dus voor u als werkgever, hoteleigenaar of fietsenverhuurder om direct met Mobilock aan de slag te gaan.

Lees meer Voor wie?
Facts & figures Facts & figures Facts & figures Facts & figures Facts & figures Facts & figures Facts & figures

Fietsen is verdienen

Wat te doen om tijdverlies door file en het zoeken naar een parkeerplek te voorkomen? De fiets pakken. Niet zomaar een fiets, maar een fiets met een Mobilock, want die is 24/7 beschikbaar en makkelijk te delen met anderen. Een alternatief, waarbij niet alleen de fietser baat heeft, maar ook het bedrijf.

Lees meer Facts & figures
Innovatie Innovatie

Niet over één nacht ijs

De mobiliteitsoplossing van de toekomst: een makkelijk, veilig en betrouwbaar fietsdeelsysteem. Een duurzame mobiliteitsrevolutie met veel voordelen voor u. Daar hebben we vier jaar aan gewerkt. Met Mobilock als resultaat. Hoogwaardige hardware en slimme software, bestand tegen weer en wind en anywhere toepasbaar.

Lees meer Innovatie
Veiligheid Veiligheid

Veiligheid voorop

Jaarlijks worden naar schatting tussen de 500.000 en 750.000 fietsen in Nederland gestolen. Door de combinatie van een stalen slot met ketting en een virtuele fietsensleutel maakt Mobilock het stelen van een fiets vrijwel onmogelijk. Met hun gebruikelijke gereedschapskist krijgen dieven het slot niet open. De fiets staat dus veilig op slot als u hem achterlaat. Hello fiets. Bye, bye boef.

Lees meer Veiligheid
Duurzaamheid Duurzaamheid

Groen, groener, groenst

Of het nu gaat om een recreatieve fietstocht of om de aansluiting op de trein of bus, Mobilock zorgt ervoor dat iedereen overal en altijd een fiets kan pakken. Hiermee stimuleert Mobilock duurzame mobiliteit. Niet alleen lijf en lucht ondervinden hiervan voordelen, maar ook u als ondernemer. Want met het aanmoedigen van fietsverkeer draagt u bij aan een groenere wereld.

Lees meer Duurzaamheid
Visie Visie

Anders denken, anders doen

Meer doen met minder middelen. Dat is de nieuwe economische realiteit. Eén van de meest voor de hand liggende oplossingen hiervoor is al zo oud als de mensheid: delen. Dit is geen trend maar een fundamentele transitie in de economie, waarbij het gebruik belangrijker is geworden dan het bezit. Vanuit deze overtuiging is Mobilock ontwikkeld.

Lees meer Visie
Nieuwsbrief Nieuwsbrief

Hello World

Met de online nieuwsbrief van Mobilock blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws en updates over dit unieke mobiliteitssysteem.

Lees meer Nieuwsbrief